Apu gyeden

Három fontos szó

2017. március 19. 09:37 - appuuu

16. hónap

november 26-a

 

Új szó: „Minyá!” Ez nem azt jelenti persze, hogy ő mindjárt csinálja amit kéne, hanem hogy mi csináljuk azonnal amit szeretne.

A „Mé!”, azaz még már eddig is nagyon ment – példul ha a Spotify gondolkodik kicsit a következő szám játszása előtt, akkor megy a „mé! Mé! Mé!” és hiába nyugtatgatjuk, amíg el nem indul a következő quimby szám (az esti 25 éves koncertre való tekintettel az megy mostanában), teljes kiborulásban van, amíg meg nem indul a zene, akkor vigyorog egy nagyot és játszik tovább. De kaja közben, vagy bármit játszva nagyon meg a „Mé! Mé!”

A könyveket mindig is szerette (majd hosszabban máskor), de eddig csak mutogatott a könyvespolcra, és a szülőket őrületbe kergető frekvencián ment a nyökögés, hogy „ö! Ö! Ö! Ö!”, most meg már mondani tudja. Így hangzik Kisvirágul: „Töny!”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://appuuu.blog.hu/api/trackback/id/tr1412350187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
15